2811810798 6936709916, 6978489380 62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 240-ΗΡΑΚΛΕΙΟ mikestefanakis1@gmail.com
 

M&D
TRANSPORTATION

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕΙΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 
 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η εταιρεία μας M&D TRANSPORTATION δραστηριοποιείται παραπάνω από 15 χρόνια στην ειδικότητα της οδικής βοήθειας, αναλαμβάνοντας όλες τις υπηρεσίες για οδική βοήθεια όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Το προσωπικό μας σας διαβεβαιώνει ότι τα οχήματα σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια σε ένα γκαράζ, στο σπίτι ή την εργασία. Καταλαβαίνουμε το άγχος που δημιουργείται από τέτοιες καταστάσεις, γι ‘αυτό αναλαμβάνούμε υπηρεσίες οδικής βοήθειας άμεσα και αποτελεσματικά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ανανεώνουμε και συντηρούμε τον στόλο μας επανειλημμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες. Φέρουμε εις πέρας όλες τις υπηρεσίες μεταφορών οχημάτων, χωρίς να μας εμποδίζει η κατάσταση ή το μέρος που βρίσκεστε. Επιπλέον η εταιρεία μας δεν σταματάει εκεί και σας εξυπηρετεί ακόμα με την βοήθεια των συνεργατών μας και στην μεταφορά και ρυμούλκηση οχημάτων σε όλην την Ελλάδα.

 
Οδική βοήθεια

Οδική βοήθεια

Με ένα μόνο τηλεφώνημα, θα εντοπίσουμε άμεσα την τοποθεσία σας και θα μεταβούμε στο σημείο που βρίσκεστε και σας προσφέρουμε άμεση λύση σε κάθε πρόβλημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταφορές & Ρυμουλκήσεις

Μεταφορές & Ρυμουλκήσεις

Η εταιρεία μας μεταφέρει κάθε είδος οχήματος με απόλυτη ασφάλεια και προσοχή από αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ρυμούλκηση σκαφών, μικρών φορτηγών έως και μηχανήματα έργων. Επιπλέον μεταφέρουμε ανασφάλιστα οχήματα, χωρίς πινακίδες κ.α..

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίλυση μηχανικών βλαβών

Επίλυση μηχανικών βλαβών

Το προσωπικό μας θα επιλύσει τις μηχανικές βλάβες του αυτοκινήτου σας για την επαναφορά του ξανά στον δρόμο ή στο πλησιέστερο συνεργείο.

Μπαταρία & Λάστιχα

Μπαταρία & Λάστιχα

Το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει για οποιοδήποτε πρόβλημα βρεθεί μπροστά σας με ότι έχει να κάνει με την μπαταρία ή τα λάστιχα σας.

Παροχή καυσίμου

Παροχή καυσίμου

Για αν τυχόν μείνετε στην μέση του πουθενά, τηλεφωνήστε μας και θα σας παρέχουμε λίγα λίτρα καυσίμου μέχρι το πλησιέστερο βενζινάδικο.